Kontakta mig på min e-mail; [email protected], eller via telefon 0767 95 19 65.

Att sova

Jag har tagit tabletter i några dagar för att få sova. Ganska häftigt när man kollar på klockan och inser att den är nästan 22.00 utan att jag är trött. Sonen väckte mig 10 i morse. Så dom här tabletterna kan jag bara ta när jag är ledig. Inte behövt att gå på toa ens på natten. Nackdel så klart finns det nackdelar. Jag ligger för still så min rygg och högt får ta smällen, mer ont. Men eftersom jag sover så orkar man ha ont på dagen.

På fötter

Nu är nog kroppen igång igen.
Tog en skön tablett så att jag fick sova i natt, så nu är jag som ny.
Kan äta och röra mig och allt annat som hör till vardagen. Kanske man ska ta sig ner på stan på rea. Vet inte om jag törs bara. Blir oftast så besviken på urvalet på kläder till en sådan form som jag har. Men jag behöver byxor.

och tror jag vet...

gallan.
 
Det är nog gallan som spökar så nu håller jag andan att inget anfall kommer innan helgerna är över och sjukvården är igång som vanligt igen. 
 
Suck att man ska vara sådant besvär. Vill ju njuta av ledigheten. Bara vara liksom.
Jag är inte död i alla fall, jag känner ju att jag lever. 

Jul

Ja ni jag älskar julen men har så svårt att släppa taget och vara glad rakt igenom. Resan till släkten är inte lång men den är trång. Kanske vi åker i två bilar.

Paus från bloggandet

jag har haft fullt upp med sonen som tror att idag är den sista dagen. 21/12-12 ojoj. Än lever vi. Veckan har gått i toalettens tecken, magen har kraschat helt, vet inte om det är medicinen som den inte vill ha. Har tagit en paus från den, och köpt koltabletter. Man blir ur torkad och grinig. Men jag tycker att jag inte varit allt för dålig "chef" på jobbet ändå.

Idag stod jag på scen med 500 elever som skulle ha julavslutning. Vi kapade scenen och gav ut ett pris som modig vuxen till en av personalen. Tommy Flodman. Han var fritidsledare till mig när jag var barn. Och jobbar fortfarande med ungdomar, på jobbet och även inom idrotten Guif. Han blev så glad så han blev stum och det blänkte i ögonen på honom. Skoj att göra någon så glad, på jordens undergångs dagen. :)
Bilden är tagen av konstnären som skänkte tavlan som var själva priset. Ulf Rehnholm.

Kaffe

Dagens enda kopp kaffe intas i sängen.
Jag intalar mig att jag inte är stressad. Dagen är planerad in i minsta detalj. Hoppas alla kollegor är friska och glada. Snart är det jul.
Största vinsten igår var att vi städade fram ett par byxor till sonen som försvunnit. Roliga är att vi letat efter dom i månader och hans rum är 9kvm.

Oj jag gick sönder

Att en liten stor händelse kan göra att jag faller fy vad obehagligt.
Sonen har väntat sedan lunchtid på att vi ska äta pizza i kväll. När vi A kommer hem med kartongerna så är det fel. Allas är rätt utom den som tar det sämst. Stackarn. A kastar sig i bilen och åker till närmsta pizzeria, kommer hem med pizza MEN det blir ännu en gång fel!! Hur kan en liten kille på 10år ta det...eller jag gick sönder redan innan fel två.
Allt rede upp sig med att lilla sonen fick ta stora sonens pizza och alla blev nöjda och glada. UTOM jag, för jag in såg hur skör jag är. Ska det aldrig vända?

nytt...

Jag har ont i yttre lår fästet tror jag det kan vara. Senan är stel och tråkig, har aldrig känt av den förr.
Om man säger så här så fattar jag varför det händer, stress är farligt.
+ att förr medicinerade jag bort en sorts smärta och några andra försvann i samma veva. Nu kommer vissa tillbaka, vissa är nya. Idag är jag utvilad i huvudet jag mår bra i huvudet men kroppen har en dålig dag. Jag får styra om igen, den dagliga aktiviteten.

Ja livet blir inte alltid som man vill

Jag vet att jag kan uträtta stor dåd, men frågan är om det är det jag behöver. Ska det vara målet med livet. Jag kan hämta ved, jag kan skotta snö. Jag kan egentligen allt, en gång typ i månaden.
Jag vet vissa saker om hur jag fungerar, jag kan men jag mår inte bra av de. Det är en stor förlust för mig. Jag vill ha ett fint hem, men jag klarar inte av att hålla undan efter alla och min själv. När orken tryter så släpper jag allt där jag står och är. Jag städar min säng varje dag för det är en av dom få ytorna i huset där våran 10 åring kan leka. Jag tvättar våra kläder och skurar efter katten. Jag eldar lagar mat och diskar. Jag läser läxor och påminner om att duscha. När allt är gjort vad är jag då? En smärtsam trasa som inte orkar sitta upprätt. En mask som ler åt barnen, när dom passerar förbi. Kan inte hålla fokus på samtal och koncentrationen är 0.
Jag är .....ett skal.....ett ägg....hoppas på att återfödas till en annan skepnad.

Snälla tomten ge mig en bra jul.

Dagen började bra..typ..

Fick en massage från min man. Det gör att jag nu är lite mjukare i ryggen, men öm.
 
Vi låg och pratade och han hjälpte mig sortera tankar och vad som är måsten och bör. Är så tacksam för denna man som finns i mitt liv.
 
Jag känner mig inte stressad men jag förstår att kroppen ligger i stress när den har ont, det gör ju inte saken bättre. Rund gång liksom. Ligger nu och lyssnar på julradion.se som jag rekomenderar er alla.
 
Ska jobba lite idag med från sängen, men mest som handledare till dom som behöver stöd. Fungerar ju bra det.
Ska sen se om jag kan ta mig ut på en promenad, bara för att jag bör.  

Ja man får väl skylla sig själv

Men ibland vill man vara frisk i kroppen.
Skottade snö i en halvtimme igår, tung isig vall vid vägen.
Men jag visste ju att det skulle straffa sig. Jag jobbar hemifrån sängen. Det har fungerat bra.
Har fått massa gjort.
Har skickat en berättelse till våga anmäl.se får se när den kommer ut. Att inte våra anmäla sexuallbrott är ju vanligt. 80% väljer att inte anmäla. Tråkigt att folk inte törs. Bort med tabut. Vi skyddar ju inte bara oss själv utan även förövare. Den kan fortsätta i godan ro, och utsätta andra.
 
 
Ni som önskar att ni bor i hus, fundera om. Tänk om det snöar och är kallt. 

Att balanserar på en spindeltråd...

livet på andra sidan och dep och ångest på andra sidan.
Men det är ju inte något ovanligt.
Badet fungerar bra :) idag har jag visslingen ont i knät men det är nog från gympan.

advent fint...

på bekostnad av ens hälsa. Psyket är nöjt det blir fint i huset när man städar. Men fy kroppen skriker och skriker, hjälp ingen hör mig!!!
Vänster höft knivar som skär av en tross, är känslan. Jag vippade knät i överrörligt läge när jag diskade, så nu har jag svårt i trappan igen.
Nacken är stel. MEN köket är fint. Eldat i kaminen hela dagen. diskat och tvättat kläder, och torkat lite golv. Inte ca 1/4 del klart. Men jag hinner innan jul.

RSS 2.0