Kontakta mig på min e-mail; [email protected], eller via telefon 0767 95 19 65.

Födelsedag

Present av kollegorna en tavla med texten:
Be still and know that I am God

Passar ju bra. Säger ganska bra vad dom tycker om mig. :)

Var till tandläkaren och fick en tråkig dom. Smärtan kommer inte från tanden så dom kan inte göra något. Bara att vänja sig med att ha tandvärk resten av sitt liv.

Konstig känsla, det var länge sen.

Om det har med att det är vår eller laserbehandlingen eller något annat konstigt. Så har jag en konstig energi i kroppen. En positiv känsla.

Ska rida på vågen.

ibland orkar man inte

Idag var jag på första laserbehandlingen det har löst gjort lite tror jag. Men i vilket fall så har det lös gjort min sorg. Jag är ledsen. Men jag vet inte varför jag är det nu? Jag har ju levt med det så länge....
Svårt att se det positiva i livet. Men om jag sätter mig ner och gör en lista blir den hur lång som helst.

Mitt mål är inte att alla ska veta hur jag mår, men att visa personer som betyder mycket för mig visar förståelse är viktigt. Men här går jag bet. Törs inte berätta hur jag mår, vill inte vara en belastning. Jag vill vara mig själv men jag orkar bara små stunder.

Hoppas laser kan vara något för mig, i morgon laddar jag för mer smärtor för det kan bli så efter en behandling. Man lösgör ju skit.

Är ledsen, gråter lite här och var i vardagen. Men vad gör det inte blir det bättre.

Vem är jag? Var är jag? Den starka kvinna som jag ser mig själv som, hon som tar hand om alla och ger bra konkreta råd. Hon är borta nu, hon kommer inte tillbaka.

Jo det finns possessiva saker i vardagen

Men när dom negativa gör sig påminda hela tiden så är det svårt.
Idag fick jag ögon migrän och åkte hem från jobbet.

Jag har även fått ett rakt svar om hur denna sjukdom fungerar i längden och jag fick min oro bekräftad, tyvärr. Det blir svårare med åren, skjut inte upp saker du vill göra eller prova.

Jag har idag roat mig med blanketter på olika bidrag som jag ska.
söka.
Bilbidrag
Handikappbidrag
Parkeringstillstånd
Ja sådant som man har rätt till ifall man är sjuk.

Funderar på om man ska bo kvar och få boende anpassning eller lösa det på annat sätt. Och vad är annat sätt? Bygga ut huset... så jag kan vara på nedervåningen hela tiden. Så tungt att tänka på allt.

Tur att det är mycket på jobbet så jag får annat att tänka på. Älskar mitt jobb. Mycket resande framåt i tiden.
Stockholm
Västerås
Flen
Så nu får jag testa mitt psyke när det gäller ångest att köra motorväg som uppkom föra året. Men jag har älskat att köra bil, jag har ju rest mycket i mellan Sverige. Så jag har börjat boosta mig rejält inför körning till Tollarefolkhögskola i Nacka. Kollegan och jag ska på HBTQ utbildning i helgen.

Ha en bra helg i solen.

Förlåt.. jag har haft massor att göra.

Kan ni tänka er när man har så ont i fingrarna att man inte kan klia sig med dom? Tur att det finns redskap (gaffel).

Vad har hänt sen sist.
Varit till ortoped, benhinneinflammation och trolig artros. I morgon ska jag röntgas.Skönt att få det kollat. hon sate med en kortisonspruta, gjorde inte ont alls. Men jag vet inte om det gjort någon skillnad. I alla fall inte än.

Idag var jag till tandläkarna på specialtandvården. Troligen går det inte att rädda min framtand, om det går så kommer kostnaden bli typ 3200 kr om det inte går så blir det 24,500 kr UNDERBART, suck.

Jag jobbar hårt med att acceptera diagnosen, det är svårt.
Jag behöver en hobby, något jag kan göra fast jag har mina problem. Men jag kommer ju inte på något....

Mål: Testa laser ev. ultraljud, vem vet det kanske fungerar.

jag sitter upp idag

Nästan alla jag känner har nu gått igenom denna influensa.
Jag har legat i sängen i en vecka och lidit av feber ont i halsen och hosta + dom vanliga krämporna. Hostar så gör det ont i benens fettväv.

Lite svar har jag fått under tiden jag varit sjuk tex att fettsuga sig kan man inte klara av med alvedon. Jag vet även hur det känns när muskler förtvinar. Gör jätte ont.

RSS 2.0