Kontakta mig på min e-mail; [email protected], eller via telefon 0767 95 19 65.

0 feber

skönt nu när man ska vara på kurs en heldag till. Men något nytt har dykt upp som jag hoppas är borta i morgon. När man är trött så kan man ju får blodsprängda ögon. Men var på toa och titta de till i spegeln. Jag har bristningar med blod på ögon vitan, inte så som blodsprängda ögon alls. Jag har ingen smärta eller kli, jag känner mig trött men inte i ögonen.

Sådär...

Nu har jag prövar att vara i bassängen på träning.
Huden tog det mycket bättre än väntat, men gud vad ont i lederna jag har. Den som vill bli fin får lida pin. JAPP så är det.
På fyllnad av lite mediciner på dagen så gick det.
Nu ska jag snart stoppa händerna i diskvatten, det är skönt för händerna men döden för ryggen. Tur att det här är en gnäll blogg så att jag får gnälla lite :)

Ja det känns som allt är på banan

Ser fram emot veckan, med utbildning. Alltid roligt att förverkliga sig.
Jag tror även att det är jätte viktigt för mig personligen.

åter på banan

på måndag är det testa vatten gympa igen hoppas på det bästa.

pust

Fy fann
Jävla skit
vad arg jag är

ilskan fyller min kropp
med värme
och ett visst behag

Känslan känns igen
ilskan är hemtam
rullar omkring i mitt inre

rullar ut i rummet
och så in igen
sakta avtagande

sedan mer bränsle
och värmen stiger i min kropp
lugn värdigt stiger jag ur ilskan

landar andas andas igen
fyller min kropp med syre
jag är fri, jag finns jag får jag får vara arg...

Hoppas det inte är psykiskt

Tog min första allergitablett idag. Jo det känns bättre, men jag fick en stor reaktion på magen. Hoppas nu inte att det bara är psykiskt, att det verkligen har effekt. Jag har inte tid för sådant här i mitt liv.
Kommer ta alvedon till natten, det är jag värld.

Kl är 19 och jag vill sova :(, är en biverkning på medicinen. Men måstena kommer före. Potatis på spisen, såsen är klar köttbullarna i micron. Lilla sonen valde mat, själv tog jag en smörgås och en påse popcorn. Magen mår bra av popcorn konstigt men den blir snabbt stabil av det. Lycka är att tugga. POPCORN är bra. Tack ni indianer som uppfann det.

läkarens utlåtande

ja som ni läst har jag ju fibro och överrörlighet. Att jag har haft problem med huden är inget nytt och jag har trott att det hör till fibron. MEN det trodde inte allergiläkaren utan jag har ett paj hudorgan. Allergisk mot störningar, tex att duscha. Att ta mediciner gör att huden som är känslig reagerar direkt med bölder. Jag kan troligen fortsätta med alvedon forte men aldrig något starkare än
det. :(
Han ritade ett kryss med en penna utan udd i nacken på mig kl. 13.30 det krysset finns fortfarande kvar :( , nacken är ett känsligt område på huden. Inte konstigt att jag reagerar över kläder med lappar där bak. Skarvar och annat fungerar ju inte heller i kläder överlag. Jag går i mjuka kläder och kläder som inte sitter åt. BH är värsta tortyr redskapet.
Nu sätts förhoppningen till allergimedicin + alvedon. Allergimedicinen ska göra huden mindre känslig, då bör den ju inte göra lika ont och det bör i sin tur räcka med alvedon.
Läkaren tror inte att denna åkomma hör ihop med fibron.
Att jag får feber är inte heller konstigt, huden är ju kroppens största organ, och att jag inte kan sova efter jag tex duschat är ju inte heller konstigt när jag då provocerat det till max med värme.

Ja summa, lite deppig, stort hopp till ny medicin. Nya tag. Kram på er där ute.

huvudvärk

inte så konstigt, när man går och spänner sig i övriga kroppen.
Mardrömmar med mycket blod...dom betyder nog inget men oroar mig ändå.
Så ont i armarna. Men i morgon ska jag till sjukhuset för att påbörja utredningen av allergin.

Nu behöver jag en vändning

Så tröttsamt. I morse hade jag 38.5 i feber nu har jag ingen som tur är.

Foten kanske är lite bättre, en gnutta. Kroppen är trött, kroppen vill gråta, sådant orkar jag inte med. Försöker smärt lindra med värme och kyla. Diskvatten är bra för händerna, men att diska tar ryggen styrk av. JAG VILL HA EN NY DISKMASKIN NU.
Psykisk belastning, fysisk belastning koncentrationen tar stryk.
Inte låta det gå ut över familjen. Leende kramande snälla mamman.

Igår tränade jag min cellskräck genom att gå på teater. Gick bra, jag andades och fördel var att rummet inte var för varmt. Jag är nöjd.

feber!!!!

tog en temp enbart för att jag av en händelse höll i termometern. 38. Visst det är kväll men att att ligga på temogräns länge är tröttsamt. Ska nog ta en vecka att tempa mig morgon kväll så jag har något att säga till läkaren på måndag.

Kämpar med mig själv och min familj. Men det går framåt.

sprang över ordet ensam

ensam är oftast ett negativt ord, hur gör man det positivt?
Ensam kan man känna sig i ett rum fullt med folk. Ensam kan man vara men det behöver ju inte betyda att man känner sig ensam.
Det finns massor av människor som väljer att vara ensamma.

Varför är vi så rädda för ensamhet? Jag vet att jag inte är själv, jag är inte ensam. Vi är så många människor på jorden så det finns alltid någon som har det likt dig. Vad du en gått igenom.

Kan ensamheten vara renande? Bra att man törs vara med sig själv. Här har jag och många problem. Tystnad hu så jobbigt. Men jag tränar på det.

Nu är inte jag fysiskt ensam eftersom jag har familj men jag känner mig ensam i känslorna jag har, i smärtan. Jag vet att jag aldrig kan berätta för någon så att det förstår exakt hur det är. Men respekt kan man förvänta sig. Min familj är jätte duktiga på det nu när det är värre än vanligt.

Jag tror det handlar om att acceptera att ibland känner man ensamhet, inget fel i det. När det gäller vänner så är det oftast ett eget val man gör. Vänner är något man måste vårda, jag hade inte den tiden. Jag valde bort den. Nu jobbar jag upp en ny vänkrets en som jag vill bevara länge.

Kram på er

men då...

nu måste det vända.
Idag tar jag ledigt från att åka till jobbet. Jag jobbar lite hemma sedan ska jag diska och vila.
Diskar mmm diskmaskinen gick sönder här om dagen. Det är ett bra sätt att banta på. Jag står och diskar och fötterna och rygg värker så att jag mår illa. Då blir jag inte hungrig.
Man ska se positivt på de, japp.

Svår natt

pulserande fot har väckt mig i natt massor av gånger. Nu har min man masserat den en kvart. Så vi kan se om jag kan stå på foten idag.
Fortsätter det så här behöver jag ta kryckorna igen. Mest för balansen, jag vet ju att smärta inte är farlig. Men när smärtan gör att man ser sämre är det otäckt. Det där att man ser stjärnor det stämmer fint. Jag har en hel stjärnhimmel.
Jag fick kaffe på sängen så nu ska vi se om jag kan stå på fötterna.
God morgon på er.

Att tugga gör mig lugn

Det är därför någon uppfann popcorn till micron.
För att kroppen ska skippa tänka på annat är att tugga ett bra sätt.

Även att spela spel kan få hjärnan på andra tankar. Jag spelar plipp plopp spel på FB. Strategi spel där jag måste fokusera.

Musik nja, men att sjunga kan fungera ibland.

Äntligen november...

suck. Livet har en rasande fart och jag får inte följa med. Sitter på perrongen och ser det susa förbi. Så länge jag sitter still är det behagligt i jämförelse med att springa i fatt livet. Vad ska jag välja?

RSS 2.0