Kontakta mig på min e-mail; [email protected], eller via telefon 0767 95 19 65.

Idag händer det saker.

Tvätten snurrar, diskmaskinen snart laddad för andra gången idag.
Männen har sotat så nu sprakar första brasan för säsongen.
Omorganisation i hallen gör att alla får en ny bra plats. Tråkigt att det är så trångt, man kan aldrig får det bra. Men nu duger det.
Dammsugade av lite, skönt.

Utkast: Sep. 27, 2013

Vissa dagar är inte riktigt kloka, först tåget till Stockholm, ni vet väl att klass 1 biljett är bara några kronor dyrare? Träffade söta trevliga Sanna på föreningen Stora systrarna. Sen lunchade jag och kollegan på Jensens. Och sedan tog vi oss till min läkare som satte lite sprutor i mig. På väg hem från stora staden så stöter en kille ihop med mig när han fick bråttom att hinna med sitt tåg. Jo vad händer då? Tappar telefonen och glaset går i tusenbitar :( sen har vi klass 2 biljetter hem (för att sj snubben bokat fel) så vi får stå hela resan på en timme hem. Tack SJ. Så planer för morgon dagen är att ligga i sängen med värk. (ska inte gnälla vet andra som har det värre).
God helg till alla mina vänner och er andra.

anledning...

att jag inte skriver är att jag fått plocka bort mig själv ett tag och fokusera på sonen. Det är mycket som händer i hans mående och jag sätter gärna undan mig själv när det gäller mina barn.
Nya knölar har jag fått, revbenen är jätte ömma.
På fredag ska jag till Stockholm och läkaren igen. Nya sprutor. Hoppas få veta mer hur hon tänker.

ibland flyter dagarna förbi

Jag har fortfarande ont när jag sitter efter förra fredagen då vi satt på biblioteket en dag. Det var Hälsomässa. Stolarna var inte till för sådana breda rumpor som min. Så det känns som om jag har blåmärken som en rand över hela låret, ända ner till knät.

jag ligger platt

som en bulldeg som vägrar jäsa. Det finns lite liv i mig, om man nyper i mig.
Gjorde en test jag är måttligt deprimerad, några poäng till så var det psyk som gällde. Yttre och inre stress gör inte saken bättre. Att vänta på läkartid gör inte saken bättre. MEN att jobba och få tänka på annat gör mig lite fri.

Huset är tyst alla är instängda på sina rum och gör det dom tycker är mysigt, själv så ligger jag i sängen, vippar på tårna bara för jag kan.

Jag är fascinerad av vad man orkar

Men känslan att jag orkar inte mer nu fanns i morse det händer massa saker till och nu ligger jag i sängen och anser att japp jag orkade.
Eller är det enbart för vad händer när man inte orkar mer? Dör man då?
All yttre påfrestning och all inre, ganska fascinerande att man orkar och inte er upp.
Så jag packar ihop mig själv och lägger mig i byrålådan för nu måste alla yttre omständigheter fixas först på gott eller ont.

en liten tur

Jag fick ingen ångest idag på Tunapark. Brukar komma i klädbutiker, men smärtan i kroppen störde väl händelseförloppet.
Hittade lila byxor till lilla sonen, så glad han blev.

första fästingen tagen...

på mig, i år.
Ska försöka sällskapa min dotter på Tunapark idag. Väntar och väntar på att hon ska bli klar.

Jo men visst

ett litet steg i rätt riktning. Delar av toaletten blev klart.
Jag gick dok i bitar, både fysiskt och psykiskt.
Finns ingen ork kvar...

Dagens mål

att städa toaletten, den är typ 3 kvm. Men eftersom jag satt på en diskmaskin så är redan nu när klockan är straxt efter 9 lite av orken slut. Men jag måste få till en fungerande morgon rutin på toaletten ner. idag fungerar det inte bra.
Vi är även lite övermöblerade så jag som inte kan ta mig fram så bra har svårt. Så det hoppas jag att jag får hjälp med idag.
Sen ska jag lära mig outlook så jag kan maila nyhetsbrev där ifrån. Och så har jag ett annat jobb med hem så jag inte får tråkigt i sängen sen.

hm...

inte vet jag om tejpningen fungerar. Eventuellt har jag förflyttat smärtan till en annan del av foten. Eller så är det för att jag belastar fel som det gör ont på ett annat ställe.

Trötthet somnar lätt om jag låter mig somna men jag sysselsätter mig med lite jobb och facebookspel.

Provar att tejpa foten

Ja man måste ju testa sig fram.

I dag har jag klippt mig.

Att sova middag

jag har testat några dagar och det har fungerat bra. Är man utvilad orkar man ha ont när man är vaken. Jag sörjer foten, men så länge det inte finns något att göra så får jag vänja mig. Jobba hårt för att inte överbelasta andra delar av kroppen.

Vet inte...

om jag berättat att jag älskar min man. Vi har levt tillsammans sedan jag var 15 år. Vi blev tillsammans när jag var 14 år, han är och kommer alltid vara min hjälte.
Att orka stå vid min sida och se när jag förfaller det måste vara jobbigt, han är otroligt stark och kommer med glädje i mitt liv.

Det finns...

en still att vara smärtfri men den kan jag ju inte ha hela dagen.


Min fot

Inne i mitt huvud hade jag väl hoppas på att jag fått fel diagnos. Men nu kommer knölarna på fler ställen.
Jag har haft ont i hälen länge, ser ni knölarna, pricken på mitten av sidan av foten är en sådan prick jag får som kliar något så över jävligt, där av att foten glänser jag har satt på lite bedövningssalva.

Oj det var inte meningen

Jag måste säga förlåt till mig kropp, den skriker på hjälp. Idag har jag varit tvungen att lägga min kropps behov åt sidan. Idag har jag gått i trappor och burit saker. Dagen slutade med föräldramöte, ojoj.
Nu är fettväven stressad det kryper i huden. Höger foten har gett upp. Nu blir det nog krycka ett tag.
Summan dagen har ändå varit bra, har det varit värt det? Ja kanske.

Livet

det känns. En dag i trötthetens tecken, medicinen för kliet tar musten ur mig så jag somnade på eftermiddagen. Var skönt, lagom.

att en liten prick...

kan hålla en vaken. Jag fick fylla på med medicin i natt. Jag vaknade av att jag låg o kliade mig. Det innebär att jag är lite avtrubbad eftersom biverkning är trötthet.
Huset har aldrig sovit i natt, det har funnits rörelse mest hela tiden, det är jobbigt med nya ljud. Att fortfarande vänja sig vid sitt nya sovrum.

jag finns

Ja det känns, idag kommer inte jag att glömma det inte. Nya utslag efter duschen undrar jag om det är. Kanske den dåliga magen kommer från det med. Av stress får man ju dålig mage, och den inre stressen och hudreaktionerna så kanske jag är så stressad att magen reagerar.
Idag är det laserbehandling på schemat vad skönt. Hade så svårt att tugga i går kväll.

men då...

Duschen gav mig nya utslag... Kanske var det i alla fall. Två nya bölder, och öm hud på fötterna.
Jag undviker att duscha eftersom jag får sådana besvär efteråt, men jag gör mig ren på annat sätt.
Dålig i magen igen, jag som var bra i magen i typ 5 dagar, var så skönt att vara bra på den punkten. Väntar på läkartid till Nya VC ska se om jag kan få testa blodtryckshöjande medicin. Är yr så ofta. Men jag har bra blodtryck, men när jag var gravid testade jag att höja trycker och mådde bättre då.

Söndagar

Idag har det gått riktigt bra. Jag har klarat av att inte jobbat men allt utan tagit bara en sak. Resten gör jag i morgon.
Jag tycker inte om söndagar för det är dusch dag. Jag vill bli ren men min hud reagerar negativt på vatten. Denna gång var det knän och en bit ut på benen. Jag får ta allergi medicin för att kunna sova, det innebär att jag kommer sova tungt och inte röra mig så många gånger som jag borde. Det gör att jag kommer få ont i ryggen i morgon.
Jag har en underbar vecka framför mig, men nya möten med folk.

RSS 2.0